Over ons: Missie en visie

OBD Noordwest is een erkend onderwijsadviesbureau met veertig jaar ervaring in de zorg voor kinderen en het ondersteunen en adviseren van scholen en besturen bij veranderingen. Onze adviseurs zijn deskundig op het gebied van zorg voor leerlingen, visie- en beleidsontwikkeling, uitwerking daarvan in de onderwijspraktijk en professionele ontwikkeling.

Wij zijn aangesloten bij Onderwijszorg Nederland (ONL), een coöperatie van onderwijsadviesbureaus. Wij bieden gespecialiseerde zorg bij diagnose en behandeling van dyslexie in Noord-Holland. OBD Noordwest heeft gekwalificeerde en geregistreerde GZ psychologen, orthopedagogen, (jeugd)psychologen en logopedisten in dienst die dagelijks intensief en geïntegreerd samenwerken met scholen, ouders, kinderen en gemeenten. In de dienstverlening  staat het individuele kind centraal.

Wij hebben het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie (KD) en handelen conform het Protocol Dyslexie Diagnostiek en Behandeling en de richtlijnen van Stichting Dyslexie Nederland. OBD Noordwest heeft het keurmerk Onderwijsadvies, is ISO:9001 gecertificeerd en CEDEO erkend.